Douchelaken met borduring – 70x140cm

19.95

Artikelnummer: Douchelaken met borduring – 70x140cm Categorie: Tags: , , , , , , , , , , ,

Beschrijving

Douchelaken met borduring – 70x140cm

Een heerlijke zachte douchelaken met borduring is verkrijgbaar in prachtige kleuren. De kwalitatieve douchelaken die fijn in gebruik is voor in de sportschool of lekker thuis. Wij borduren de naam of een andere tekst op de onderzijde van de handdoek boven de band.

Deze douchelaken met naam is ideaal in gebruik. Het is gemaakt van 100% katoen waardoor het snel vocht opneemt. Door er een naam op te laten borduren geef je de handdoek een persoonlijk tintje en weet je het altijd weer terug te vinden. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven.

Het textielproduct heeft het OEKO-TEX keurmerk waardoor je er zeker van kan zijn dat elk onderdeel, elke vezel, elke draad zijn getest op gevaarlijke stoffen en dat het product daardoor onschadelijk is voor de gezondheid van kinderen.

Een gepersonaliseerd cadeau is leuk om te geven en functioneel om te gebruiken. Het is een tastbare herinnering die jarenlang gebruikt kan worden.

 

Materiaal: 

Deze zachte Badtextiel is van 100% zuivere katoen, met deze badtextiel van zware kwaliteit (500gram/m2) is deze ideaal in gebruik en lekker zacht.
Door op de douchelaken een naam te borduren krijgt het product een nog persoonlijker touch.
Omdat wij willen dat je onze producten veilig kan gebruiken, worden tijdens de productie en het verven geen giftige stoffen gebruikt. Dit textielproduct heeft namelijk het OEKO-TEX keurmerk.

 

Formaat:

Ca. 70x140cm

 

Handdoek kleur:

Keuze uit verschillende kleuren

 

Merk:

Funnies

 

Personalisatie: 

  • Te borduren gebied: ø 24 cm
  • Verschillende kleuren borduurgaren
  • Verschillende lettertypes

 

Wasadvies:

De handdoek met naam is zonder problemen in de wasmachine uit te wassen op een temperatuur van maximaal 40 graden. Raadpleeg voor gebruik en het wassen altijd eerst het waslabel en de nadere instructies.

Maximale temperatuur 40 graden waarop je het wasgoed dient te wassen.Alleen in de droger op een lage temperatuur.Niet bleken met chloorbleekmiddel.Geschikt voor warm strijken: 150 graden (wol, gemengd polyester).

 

Levertijd:

Wij zullen er alles aan doen om de handdoek binnen 3 dagen te verzenden met jouw gekozen naam of tekst.

 

Ruilen/retourneren:

Gepersonaliseerde artikelen mogen niet geruild of geretourneerd worden.

 

Naast douchelakens biedt Lovely Stitches meer gepersonaliseerde cadeaus zoals strandlakens, knuffeldoekjes, babymutsjes en slabbetjes. 

https://www.lovelystitches.nl/product-categorie/borduurstudio/

 

Verkooppartners: 

Bovatex.nl

 

 

 

 

Merk

Funnies